Bas Ter Horst

Ik ben Bas Ter Horst, gediplomeerd boomverzorger (tree worker) en hovenier.  Ik wist al vroeg dat ik in het groen wilde werken en begon aan de opleiding tot hovenier bij Helicon in Eindhoven. Gedurende mijn hoveniers opleiding maakte ik kennis met verschillende boomverzorgers en hun werkzaamheden en zo groeide mijn enthousiasme voor het boomverzorgers vak. Na het behalen van mijn diploma tot hovenier volgde ik, met succes, de opleiding tot boomverzorger bij Helicon Eindhoven. Na een periode met en voor andere mensen te hebben gewerkt vond ik dat het tijd werd om als jonge zelfstandige aan de slag te gaan. Sinds 1 januari 2019 is dit een feit. Zoals de naam van mijn bedrijf al aangeeft streef ik ernaar om bomen te behouden. Omdat ik ook graag klanten wil behouden werk ik hard maar zorgvuldig en tegen een redelijk tarief.

Waar staat mijn bedrijf voor

Ik ben aangesloten bij de kring van praktiserende boomverzorgers (KPB – ISA). Bomen zijn belangrijk voor onze leefwereld maar door hun omvang, standplaats of ziekten kunnen ze op den duur ook overlast geven of problemen  veroorzaken. Vakkundig snoeiwerk (breuk snoei, kandelaberen, kandelaren, vorm snoei)  kan vaak uitkomst bieden. Ik streef ernaar om bomen te behouden en geef u graag gedegen advies over soorten bomen die mogelijk passen bij de standplaats die uw voorkeur heeft. Ik zie een door mij geplante boom graag tot wasdom komen. Bomen behouden is mijn hoofddoel maar het rooien van bomen maakt uiteraard ook deel uit van mijn werkzaamheden.

Ik werk uitsluitend met gecertificeerde hulpmiddelen van de beste kwaliteit zoals kettingzagen, klimlijnen en overige benodigde materialen.

Naast boom gerelateerde  werkzaamheden verricht ik ook alle eventuele bijkomende reguliere hovenierswerkzaamheden zodat uw tuin er na mijn vertrek weer netjes uit ziet.

Specialisme van mijn bedrijf

Ik richt me op boomverzorging in de breedste zin. U kunt daarbij denken aan;

  • Aanplant
  • Breuk snoei
  • Inspectie op veiligheid / ziekten
  • Kandelaberen
  • Kandelaren
  • Rooien
  • Stormschade
  • Vorm snoei

Ik sta voor de werkzaamheden die ik voor u verricht en zal u na het verrichten van mijn werkzaamheden dan ook ten alle tijde vragen of u tevreden bent met het resultaat.

Bas Behoudt Bomen ● Bas Ter Horst ● Telefoon 0613589788 ● Gaspeldoornlaan 42 ● 5644 KV Eindhoven
Bank NL25 INGB 0008816967 ● Kvk 73452238 ● BTW NL002390065B14